Behandelingen


Heeft u vragen over onze behandelingen of eventuele specifieke wensen. Neem dan contact met ons op!

Als u voor een glascoating behandeling kiest wordt de auto volledig gewassen, grondig gekleid om alle overige siliconen en vuilresten uit de lak te halen, 2 tot 3 stappen ge polijst, 3x ontvet en daarna worden alle lakdelen inclusief de buitenkant van de velgen in onze 2 laags IGL coating gezet. Ook zorgen wij er voor dat het interieur er weer netjes uit ziet.


Natuurlijk is het mogelijk om nog een stap verder te gaan, maar uiteraard zal dat in de prijs verschil gaan maken.Kop in XPEL


Prijs vanaf €1500,- Inc Btw. Overige informatie op aanvraag


Als u voor een XPEL behandeling kiest wordt de auto volledig gewassen, grondig gekleid om alle overige siliconen en vuilresten uit de lak te halen, 2 tot 3 stappen ge polijst, 3x ontvet en daarna worden alle lakdelen waar geen XPEL op komt. inclusief de buitenkant van de velgen in onze 2 laags IGL coating gezet. Op de voorkant waar de XPEL op komt brengen wij de folie aan en vervolgens gaat daar de XPEL Fusion coating op. Ook zorgen wij er voor dat het interieur er weer netjes uit ziet.

Volledig in XPEL


Prijs op aanvraag.

Als u voor een XPEL behandeling kiest wordt de auto volledig gewassen, grondig gekleid om alle overige siliconen en vuilresten uit de lak te halen, 3x ontvet, daarna worden alle lakdelen beplakt met XPEL en daarna gecoat met XPEL Fusion. Ook komt de buitenkant van de velgen in onze 2 laags IGL coating gezet. Ook zorgen wij er voor dat het interieur er weer netjes uit ziet.

Losse/Extra diensten


Prijs op aanvraag.

Buiten de behandelingen die wij aanbieden, is het mogelijk om nog veel meer delen en onderdelen van uw auto te behandelen. Naast de behandelingen hebben wij ook nog andere diensten zoals haal- en brengservice.


Diensten

-Velgen volledig coaten

-Remklauwen coaten

-Remklauwen verven

-Plastic delen coaten

-Cabriokap impregneren

-Leder oppoetsen/matteren

-Wrappen

-Ramen tinten

-De-chromen 


Let op! Deze diensten zijn op aanvraag en hebben dus geen vaste prijs.


Goedendag! Als u vragen heeft of extra informatie wilt weten kunt u hier contact met ons opnemen.
Glascoating Den Bosch
Glascoating en XPEL Specialist
× WhatsApp met Glascoating Den Bosch!