Glascoating Den Bosch

Sommige mensen zien hun auto niet alleen als een vervoermiddel maar ook als hun passie. Deze passie moet natuurlijk goed onderhouden worden. Wekelijks de auto wassen is hier een onderdeel van. Zo nu en dan eens de auto in de wax zetten en met regelmaat het interieur stofzuigen. Autoliefhebbers steken met liefde deze uren in hun passie zodat ze er nog meer plezier van kunnen hebben. Maar natuurlijk zoek je als liefhebber de manier waarom je de auto het makkelijkste kunt bijhouden en maak je het liefste gebruik van de beste producten – de beste glascoating.

De glascoating is een revolutionaire uitvinding in de autobranche die de lak nog beter beschermt dan ieder wax of verzegeling dan dat er tot op heden bestaat. En dit terwijl de lak zich in de beste mogelijke staat bevindt die mogelijk is met nog meer glans. Bij het aanbrengen van de glascoating worden glasdeeltjes geïmpregneerd in de lak van de auto. Hiermee wordt hardheid aan de lak toegevoegd doordat een beschermlaag wordt aangebracht die veel sterker is dan de lak zelf. Boomsappen en vogelpoep zullen minder snel invreten, de lak wordt beter bestand tegen krasvorming en een diepere glans van de lak wordt gerealiseerd. Daarnaast hebben onze glascoatings een vuil- en waterafstotend effect waardoor het aanzienlijk gemakkelijker is om de lak schoon te houden.

Vijf jaar stand tijd van de glascoating

De behandeling van de lak met een glascoating is een arbeidsintensief proces. Doordat we de lak goed zullen moeten reinigen en polijsten alvorens we de glascoating kunnen aanbrengen is het gehele proces een aantal dagen werk. De kosten voor deze glascoating behandelingen liggen dan ook een stuk hoger dan een reguliere poetsbeurt. Het grote verschil daarmee is dat wij gaan voor een hoger resultaat met het polijsten van de lak en dat de stand tijd van een glascoating 60 maanden bedraagt waarop wij garantie geven gedurende deze hele termijn.

[Meer informatie over glascoating]

De prijzen van een glascoating beginnen vanaf €900 inclusief btw voor een a-segment auto. Onze prijzen zijn afhankelijk van de grote en het model van de auto. Voor een indicatie kunt u kijken op onze Tarieven pagina tevens vind u hier meer informatie over haal- & brengservice of de mogelijkheden van vervangend vervoer. U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

Glascoating Den Bosch is opgezet door twee jonge ondernemers, Thomas van Leuken en Nick van Dijk welke beide een zeer grote passie voor auto’s hebben, we hebben al een aantal jaar een goede vriendschap en werkte met onze eigen ondernemingen al samen. Nu wilde we onze capaciteiten samenvoegen in dit bedrijf om professioneel een zeer hoogwaardig glascoating product met betrekking op auto’s in de markt te brengen. Thomas met de lange ervaring in de detailing en zeer uitgebreide glascoating productenkennis, Nick met zijn netwerk en manier van organiseren.
Nieuwsgierig geworden en wilt u graag nog meer glascoating informatie over ons? Klik dan hier.

Wij stellen ons graag even voor

Glascoating specialist Den Bosch

Glascoating Den Bosch is opgezet door twee jong ondernemers, Thomas van Leuken en Nick van Dijk welke beide een zeer grote passie voor auto’s hebben, voornamelijk de prachtige Duitse premiummerken met Bmw toch wel zeer hoog in ons lijstje.

De beste glascoating behandelingen

Glascoating behandelingen

Bekijk hier onze glascoating behandelingen en alle informatie die je nodig hebt. Wij hebben een garage en kantoor in Den Bosch, meer informatie? Plan een afspraak en de koffie staat voor u klaar

Wij kijken er naar uit om u te spreken

Contact ons voor een glascoating behandeling en al uw vragen

Reviews

  • Peter
Hi Glascoating Den Bosch, Hierbij wil ik jullie hartelijk bedanken voor jullie glascoating service. Mijn BMW die ik van Thomas heb gekocht, ziet er prachtig uit en geniet elke dag van het resultaat. Nogmaals dank!Peter
without
https://glascoatingdenbosch.nl/wp-content/themes/hazel/
https://glascoatingdenbosch.nl/
#249cd4
style2
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/151/340373/webspace/httpdocs/glascoatingdenbosch.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off