Glascoating Den Bosch is opgezet door twee jonge ondernemers, Thomas van Leuken en Nick van Dijk welke beide een zeer grote passie voor auto’s hebben, voornamelijk de prachtige Duitse premiummerken met Bmw toch wel zeer hoog in ons lijstje. Beide hebben wij gestudeerd aan de IVA Driebergen. Ondanks dat wij beide uit regio ’s-Hertogenbosch komen hebben wij elkaar in Driebergen pas leren kennen. De gezellige klik is er altijd vanaf het begin geweest, in de loop van tijd na onze schoolcarrière zijn wij naar elkaar toe getrokken. Nick leverde chauffeurs voor Thomas waarmee Thomas nieuwe auto’s ging ophalen toen der tijd nog veel in Duitsland, ook hebben zij dit veel samen gedaan en op sommige ritten van zo’n 1000km heb je toch hele gesprekken met elkaar, zodoende dat wij besloten om glascoatings samen te gaan zetten. Waaruit enkele maanden later de naam Glascoating Den Bosch is gaan bestaan.

Thomas, eigenaar van Van Leuken automotive is circa drie jaar geleden zich volledig gaan verdiepen in het detailen van auto’s voornamelijk met zijn eigen voorraad. Het moeten buiten de overweldigde staat van de youngtimers met de juiste kilometerstand, moet het ook nog het mooiste en het stralendste exemplaar van het internet zijn. Dit moet uiteraard ook een zolang mogelijk een ‘’wauw’’ effect hebben. Hierdoor is het begin van het plaatsen van Glascoatings bij Thomas begonnen, op zijn eigen voorraad auto’s zijn diverse glascoatings geplaatst. Vaak op aanvraag van de klant omdat zij ook het geweldige resultaat op zijn eigen auto zagen. Hierover heeft Thomas veel tips, tricks en cursussen gevolgd waardoor het resultaat steeds sneller, mooier en beter werd behaald. Een jongen welke altijd vakkundig en vol passie zijn werk op de beste manier wilt verrichten.

Nick, eigenaar van Van Dijk Services studentchauffeur diensten heeft Thomas vanaf het begin hiermee aan de slag zien gaan. Zijn interesse in auto’s ligt evenals bij Thomas zeer hoog, Nick heeft in zijn vrije tijd Thomas veel geholpen met detailen van de auto’s waaronder die van hemzelf. Naar mate er meer professionele apparatuur werd aangeschaft werd het resultaat beter.

Naarmate wij er beide steeds meer over spraken werd er meer werk aangeboden door onze beide kennissen kringen, het werd dus tijd jonge gepassioneerde autoliefhebbers met oog voor detail te gaan zoeken welke ons kunnen gaan helpen om met alle zorgvuldigheid zoals wij zelf de coatings plaatsen. Dat is ons gelukt door het netwerk van Nick met de zorgvuldige kennis en ervaring van Thomas zijn ze opgeleid tot hoogwaardige detailers welke de glascoatings met zeer goede precisie vakkundig plaatsen. Wil je weten hoe een glascoating zo zorgvuldig geplaatst wordt? Kijk dan op glascoating informatie

without
https://glascoatingdenbosch.nl/wp-content/themes/hazel/
https://glascoatingdenbosch.nl/
#249cd4
style2
paged
Loading posts...
/home/public/sites/www.glascoatingdenbosch.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off