XPEL PPF

Een XPEL PPF (paint protection film) beschermd uw auto nog beter tegen bijvoorbeeld steenslag en takken. XPEL is koploper op het gebied van PPF en hierdoor kunnen wij 10 jaar garantie bieden. 


PPF ook wel bekend als clear bra is een doorzichtige folie die op de lak wordt aangebracht, hierdoor heeft de lak een extra beschermlaag. De folie is op maat gesneden voor elke auto specifiek en wordt zorgvuldig aangebracht. Tevens is XPEL zelfhelend  waardoor fijne krasjes, veroorzaakt door wassen en dagelijks gebruik, vanzelf verdwijnen


De folie geeft uw auto een extra glans, ook is het mogelijk om een matte look te creĆ«ren. Over de PPF wordt altijd een XPEL Fusion glascoating aangebracht. 


Het is mogelijk om alleen bepaalde delen van de auto te beschermen, de auto wordt wel altijd compleet voorzien van een glascoating.

XPEL PPF of Wrappen

Wellicht klinkt het voor u hetzelfde, folie aanbrengen op uw auto. Maar toch zitten er heel veel verschillen in en hebben ze eigenlijk verschillende doeleinde.


Wrappen heeft namelijk meer te maken met het veranderen van de kleur van de auto. Dit is een relatief dunne laag folie met kleur naar wens die dan op uw auto aan word gebracht. Ten opzichte van XPEL PPF bied dit nauwelijks tot geen bescherming voor de lak. De meeste wrap folie is namelijk 3x dunner dan XPEL PPF waardoor de steenslag nog steeds de lak beschadigd.


Het grootste verschil zit hem dus in dat wrap folie voor kleur dient en XPEL PPF het beschermen en behouden van de originele lak. Maar in het geval u toch net een twist aan uw bestaande lak wilt geven is de XPEL STEALTH PPF een perfecte middenmoot. Deze XPEL PPF met de naam STEALTH bied na de uitstekende bescherming ook nog eens een matte effect.


Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Goedendag! Als u vragen heeft of extra informatie wilt weten kunt u hier contact met ons opnemen.
Glascoating Den Bosch
Glascoating en XPEL Specialist
× WhatsApp met Glascoating Den Bosch!